En Ar

سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به ايلام جهت انعقاد و امضاء تفاهم نامه همکاري آموزشي، علمي و فرهنگي با دانشگاه ايلام.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي ، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق دربازديد از دانشگاه ايلام وديدار بارئيس ،هيات رئيسه وروساي دانشکده ها اظهار کرد: از فرصت پيش آمده و ديدار با دکتر علي اکبري و همکاران ايشان بسيار خرسندم .ايشان استان ايلام راداراي قابليت هاي ارزشمند تاريخي، فرهنگي و توريستي توصيف کردندوگفتند که علاوه بر پيشينه تاريخي، از نظر زيبايي هاي طبيعت نيزبهره مند است.

رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق افزود: يکي از اهداف ما استفاده بهينه از ظرفيت‌هاي دو دانشگاه است که ما در زمينه رشته هاي برق و نفت متقاضي بهره مندي ازآموزش دانشگاه ايلام هستيم. و هم چنين با توجه به تشکيل گروه هاي گردشگري در دانشگاه فرات مي توانيم دوره هايي براي اين افراد در دانشگاه ايلام داشته باشيم که به اميد خدا علاوه بر ايجاد بستر مناسب جهت حضور دانشجويان عراقي در ايلام تمام تلاش خود را جهت  تفاهم نامه بکار خواهم گرفت.

دکتر الياسري درادامه بيان داشت: علاقه منديم که با براساس تفاهم نامه و همکاري صميمي با کشور ايران وبا توجه برگزاري مراسم و سفرهاي اربعين و عتبات عاليات عراق و برخورد مناسب مردم اين کشور گزينه مناسبي براي همدلي وتعامل فرهنگي فراهم شودتابتوانيم در اين مسير موفقيت هاي خوبي بدست آوريم .

سپس دکتر محمد علي اکبري، رئيس دانشگاه ايلام ضمن خير مقدم و خوش آمدگويي به دکتر عبدالکاظم الياسري اظهار کرد: اميدوارم با حضور و حمايت خوب شما شاهد ارتباط خوبي در  زمينه آموزشي، علمي و فرهنگي بين دو دانشگاه باشيم.ايشان ادامه داد: دانشگاه ايلام باتوجه به ظرفيت و توانمندي هاي ارزشمندخود مي خواهد فرصت ادامه تحصيل براي دانشجويان عراقي به ويژه ازمقطع کارداني به کارشناسي در رشته هاي موردعلاقه را فراهم نموده وبه تاسيس دوره هاي مشترک مبادرت نمايد.

رييس دانشگاه گفت: در دانشگاه ايلام بستروامکانات مناسب براي دانشجويان و اساتيد عراقي فراهم شده و اميدواريم بتوانيم ميزبان خوبي براي شما باشيم.

لازم به ذکراست اين تفاهم نامه در9ماده ودرموضوعات برگزاري دوره هاي مشترک آموزشي،پژوهشي وعلمي،تبادل استادبراي ارائه سخنراني،بازديدعلمي وشرکت درسمينارها،تبادل دانشجوجهت ادامه تحصيل وتحقيق،به امضاء دوطرف رسيد.

سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام سفر دکتر عبدالکاظم الياسري، رئيس دانشگاه فرات  الاواسط التقنيه عراق به دانشگاه ايلام